Παραλία Γωνιά

Παραλία Γωνιά

Η Γωνιά βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Χίου, κοντά στη Βολισσό,και αποτελεί το Βόρειο τμήμα της παραλίας του Μανάγρου. Είναι μία όμορφη παραλία με χοντρή άμμο και βαθιά, καθαρά και κρυστάλλινα νερά,ιδανική για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Στην παραλία υπάρχει beach bar.

Παραλίας Μάναγρος

Ο Μάναγρος βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Χίου, κοντά στη Βολισσό. Είναι μία όμορφη παραλία με χοντρή άμμο και βαθιά, καθαρά και κρυστάλλινα νερά, ιδανική για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Είναι η μεγαλύτερη παραλία του νησιού με μήκος 1,5 χλμ.

Παραλίας Μάναγρος
Παραλία Λευκαθίων

Παραλία Λευκαθίων

Τα Λευκάθια είναι η πιο γνωστή παραλία της Βορειοδυτικής Χίου.Βρίσκονται κοντά στη Βολισσό, μεταξύ Λήμνου και Λημνιών. Πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία με χοντρή άμμο, ιδανική για ηλιοθεραπεία και θαλασσινά παιχνίδια. Χαρακτηριστικό της είναι τα βαθειά κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά της. Στη γύρω περιοχή υπάρχουν αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Παραλία Λήμνου

Η Λήμνος βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Χίου, κοντά στη Βολισσό.Πρόκειται για αμμώδης παραλία με κρυστάλλινα, πεντακάθαρα αλλά και βαθιά νερά. Στην περιοχή υπάρχουν δύο ψαροταβέρνες που προσφέρουν φρέσκα θαλασσινά καθώς και αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια για τη διαμονή σας.

Παραλία Λήμνου
Παραλία Λαμψά

Παραλία Λαμψά

Η παραλία Λαμψά βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Χίου, κοντά στη Βολισσό (στο δρόμο προς Αγία Μαρκέλλα). Πρόκειται για μία μικρή ερημική παραλία, με χοντρή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Χαρακτηριστικό της είναι τα βαθιά νερά της.

Παραλία Αγ. Μαρκέλλας

Βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Χίου, σε απόσταση 8 χλμ από τη Βολισσό. Είναι δίπλα στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρκέλλας που είναι πολιούχος του νησιού. Πρόκειται για παραλία με χοντρή άμμο, που ενδείκνυται για ηλιοθεραπεία, και λίγα βότσαλα που είναι διάσπαρτα μέσα σε αυτή. Χαρακτηριστικό της είναι τα κρυστάλλινα και βαθειά νερά της.Στην περιοχή βρίσκεται μία ψαροταβέρνα που προσφέρει θαλασσινό φαγητό. Προσελκύει πλήθος επισκεπτών (στο μεγαλύτερο μέρος τους προσκυνητές)κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδιαίτερα τις μέρες της γιορτής της Αγίας Μαρκέλλας.

Παραλία Αγ. Μαρκέλλας

Our Winery

The winery "P. Kefalas Estate" located in "Schinies" Volissos in northwestern Chios, about 40 km from the city of Chios.