Το οινοποιείο

Η λειτουργία του ξεκίνησε το 2004 και έχει δυναμικότητα 30 τόνους κρασί . Διαθέτει μηχανικό πιεστήριο, ψυκτικό συγκρότημα, ανοξείδωτες ψυχόμενες δεξαμενές, οινοποιητές ερυθρής οινοποίησης και δεξαμενές σταθεροποίησης του οίνου. Η εμφιάλωση και συσκευασία του παραγόμενου κρασιού, γίνεται με αυτόματη monoblock μηχανή και αυτόματη καψυλιέρα -ετικετέζα . Στο υπόγειο κελάρι του Κτήματος υπάρχει κάβα με δρύινα γαλλικά βαρέλια για την ωρίμανση των οίνων. Όλη η διαδικασία της παραγωγής, από το αμπέλι μέχρι το μπουκάλι, ελέγχεται σε συνεργασία και υπό την επίβλεψη του έμπειρου Σύμβουλου-Οινολόγου Κώστα Αλεβιζόπουλου.

Aίθουσα γευσιγνωσίας

Στο χώρο των οινοποιητικών εγκαταστάσεων λειτουργεί κατάστημα λιανικής πώλησης κρασιών , αποκλειστικής παραγωγής του Κτήματος. Στα μελλοντικά σχέδια είναι η δημιουργία Εκθετηρίου των οίνων και αίθουσας γευσιγνωσίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του κτήματος. Το οινοποιείο είναι επισκέψιμο κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα: 6977092488 και 6932374008 .